Sue "zoet zonder suiker" opent eerste store in Rotterdam

Sue "zoet zonder suiker" opent eerste store in Rotterdam

Rotterdam

p 20 januari opent The SUE Store in de Karel Doormanstraat in Rotterdam. Het is de eerste eigen winkel van de Rotterdamse onderneemster Kim Sue Palm die met haar merk SUE ‘Zoet Zonder Suiker’ en haar overheerlijke zoete ‘bites’ heel Nederland verovert.


SUE ‘zoet zonder suiker’ staat voor lekkernijen die suiker vrij, gluten vrij, lactose vrij, raw én vegan zijn. SUE speelt met haar store in op de gezonde trend waarbij steeds meer mensen waarde hechten aan een healthy lifestyle. Een gezonde levensstijl hoeft niet te betekenen dat er geen ruimte meer is voor de zoete trek, integendeel! Met een bite van SUE geniet je van een heerlijk zoet taartje, maar dan zonder allerlei ongezonde toevoegingen.

Nieuwe healthy hotspot in hartje centrum

SUE heeft op dit moment 26 verkooppunten verspreid door heel Nederland en ruim 12.000 volgers op Instagram. Maar nu is het tijd voor een eigen winkel in Rotterdam. Kim: “Ik ben gek op zoete dingen, maar heb altijd veel waarde gehecht aan het belang van gezonde voeding. Ik was benieuwd of ik een gezonde variant kon maken van al die zoete lekkernijen, en begon in mijn vrije tijd te experimenteren in mijn eigen keuken. Ik kreeg veel enthousiaste reacties van de mensen om mij heen en waagde de gok om mijn creaties ook eens aan te bieden bij diverse horecazaakjes, die eveneens enthousiast reageerden. Zo is het balletje gaan rollen. Opeens had ik naast mijn fulltime baan nog een serieuze onderneming, gerund vanuit mijn eigen keuken! SUE werd in korte tijd een groot succes. Zo’n groot succes dat ik na een aantal maanden mijn vaste baan heb opgezegd en full-time voor SUE ben gegaan. Dat ik nu een jaar later een eigen winkel mag openen, is een droom die uitkomt”.

En wat zijn wij trots op deze jonge Rotterdamse onderneemster! You go Kim!

The SUE Store opent haar deuren op 20 januari 2016 aan de Karel Doormanstraat 372
 (waar voorheen pop-up kollektief KLUP zat) en is van woensdag t/m zaterdag geopend tussen 10.00 en 18.00 uur en zondag tussen 12.00 en 18.00 uur.

i.

Feelgood tips

 • kalender

  Vijf tips voor FeelGood fitness 1

  Plan de eerste 3 maanden alle workouts in je agenda!

   

  Het plannen van de trainingen vergroot de kans op een langdurig actief bezoek aan je FeelGoodClub en dus op het behalen van je doelen! 

 • valkuil

  Vijf tips voor FeelGood fitness 2

  Bespreek je valkuilen met een coach!

   

  Het inkaart brengen van belemmeringen om je doel te bereiken helpt direct om deze te vermijden.

 • oplossing

  Vijf tips voor FeelGood fitness 3

  Bedenk (zelf) oplossingen voor deze valkuilen!

   

  Bedenk eens welke hulp je kunt inschakelen om succesvol je doel te bereiken

 • verbeteren

  Vijf tips voor FeelGood fitness 4

  Zorg dat je progressie boekt in je trainingen!

   

  Vooruitgang en resultaten, hoe klein ook, zorgen altijd voor een stimulans om door te gaan.

 • High five

  Vijf Tips voor FeelGood fitness 5

  Doel bereikt? Stel dan een nieuw doel!

   

  Gefeliciteerd! Een nieuw doel bedenken, hoe gaaf is dat! Het helpt je bovendien om lekker door te gaan met bewegen.