Ja, ik wil een afspraak met een FeelGoodCoach
>

Ja, ik wil een afspraak met een FeelGoodCoach

Steeds vaker zijn we bezig met gezonder leven, de media bericht erover en gezonde producten nemen ook in de winkels in snel tempo toe. Gezond eten is hip en dat bewegen gezond is weten we natuurlijk allang. Maar een gezonde leefstijl vraagt meer dan alleen de juiste producten kiezen en regelmatig bewegen. Steeds vaker staat onze gezondheid onder druk door stress. Drukke werkdagen, social media die roept; we worden bijna gedwongen om alles maar te weten en bij te houden. Slecht slapen en weinig energie zorgen dan juist voor een negatieve spiraal in onze leefstijl; makkelijker eten, sporten overslaan… Met alle vervelende gevolgen van dien.

 

Om een blijvend gezonde leefstijl te bereiken zijn veelal andere keuzes noodzakelijk. Mensen slagen er zelden in om dit alleen te realiseren. Een FeelGoodCoach helpt je om samen een gezonde leefstijl te bereiken. Tijdens het FeelGoodConsult word je individueel begeleid bij het bewustwordingsproces van regelmatig en voldoende bewegen, de juiste keuzes maken bij voeding en hoe je de nodige rust kunt creëren. Jouw FeelGoodCoach neemt een vragenlijst met je door die je in de FeelGoodApp hebt kunnen invullen. Daarna wordt tijdens het FeelGoodConsult ook een aantal metingen gedaan om een volledig beeld te krijgen van jouw huidige leefstijl. Samen met je coach bepaal je vervolgens welke eerste stappen je wilt nemen op weg naar een blijvend gezonde leefstijl. Met een 12 weken adviesplan kun je dan zelfstandig aan de slag. De FeelGoodCoach monitort jouw voortgang door middel van de FeelGoodApp waarin je, door het sparen van credits, ook nog eens wordt beloond voor je gezonde gedrag. 

 

Na drie maanden kom je terug bij je FeelGoodCoach voor het vervolgconsult waarin de resultaten gemeten en besproken worden. Vanzelfsprekend bepaal je weer samen met je FeelGoodCoach welke volgende stappen je kunt nemen op de ladder van jouw gezonde leven.

 

Ik wil graag een afspraak maken met een FeelGoodCoach.