×

FeelGood leefstijlprogramma

Wil jij je echt goed voelen? Wil jij een gezond, actief en ontspannen leven?

Dan helpen wij jou graag verder. FeelGoodClubs heeft met ruim 20 jaar ervaring een uniek succesprogramma ontwikkeld met de naam “FeelGood Leefstijlprogramma”. Het programma is ontworpen om jou de beste resultaten te laten halen. Je krijgt een betrokken coach FeelGoodCoach, een uitgebreide health check inclusief cardioscan om je huidige gezondheid te bepalen en je ontvangt een prachtig werkboek met uitgebreid plan om stap voor stap jouw leefstijl aan te passen. Kortom alles voor dat FeelGood gevoel.

Hoe het werkt?
Wij staan 3 maanden voor jou klaar. Zo doen wij dat!

  • Inspirerende bijeenkomsten,
  • Betrokken FeelGoodCoaches die voor je klaar staan,
  • Leren en vooral doen,
  • Patronen doorbreken,
  • Leuke opdrachten voor positief denken
  • Onbeperkt toegang tot alle faciliteiten van onze sportscholen

Ik doe mee aan het FeelGood leefstijlprogramma

Kies je club

Prijs €397,50. Adviesprijs €499,50. Je bespaart maar liefst €102,-

Hoe gezond ben je?
We starten met een FeelGoodConsult om je direct inzage te geven in je gezondheid op dit moment. Het consult helpt je om je bewust te laten worden van je huidige gezondheid, leefstijl en de (mogelijke) gevolgen daarvan.

Starten met bewegen
Voldoende beweging is een van de pijlers van een gezonde leefstijl. Niet alleen omdat beweging een goed gevoel kan opleveren, maar vooral ook omdat het noodzakelijk is. Samen met jouw FeelGoodCoach ga je aan de slag om een beweeg programma te maken wat aansluit bij jouw fysieke mogelijkheden en jouw persoonlijke doel.

Het aanpassen van je voeding
Samen met jouw FeelGoodCoach ga je aan de slag om een eetpatroon te ontwikkelen die in je huidige leven past. Je leert wat gezonde voeding is en om de juiste keuzes op moeilijke momenten te maken.

Patronen doorbreken
We gaan kijken welke stappen je tot nu toe hebt gemaakt en wat er allemaal al is veranderd. Deze veranderingen hebben je gebracht tot nieuwe inzichten en het liefst wil je op deze manier doorgaan. Echter, dat is niet verstandig omdat je resultaten zullen stagneren. Je leert daarom vaste patronen te door breken om duurzaam resultaat te behalen.

Volhouden
Nu je geleerd hebt wat voor jou een gezonde leefstijl is, is het van belang om van jouw nieuwe leefstijl een gewoonte te maken. Het herkennen van de positieve effecten en het bewustzijn van de veranderingen in je lichaam en geest zullen je hierbij helpen.

Zichtbaar resultaat
We sluiten het programma af met een uitgebreide health check om je inzage te geven in de door jouw behaalde resultaten na het volgen van het drie maanden FeelGood leefstijlprogramma. Samen bespreken we je succes en de manier om je nieuwe gezonde leefstijl nog verder eigen te maken.

VRAAG EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK AAN
Onderzoek of het 3 maanden FeelGood Leefstijlprogramma ook iets voor jou is. Als jij erover twijfelt of het FeelGood leefstijlprogramma bij je past, dan is het aanvragen van een adviesgesprek een goede eerste stap. Je kunt in zo’n gesprek alle vragen stellen die je hebt en wij kijken samen met jou of het leefstijlprogramma bij je past.

Hoe gezond ben jij?

Kies je club

Inloggen | Privacycentrum | Copyright by FeelGoodClubs